Sluit menu

Door de coronacrisis is reizen in 2020 plots niet meer zo evident. Wij stellen alles in het werk om goede oplossingen te vinden voor wie bij ons een reis boekte. Momenteel richten wij onze aandacht op reizen t.e.m. september. Voor reizen in het najaar wordt de situatie later geëvalueerd. Wij contacteren u ten gepasten tijde. Aarzel echter niet om ons te contacteren mocht u nu reeds vragen hebben over uw reis.

Begeleide rondreis Centraal-Azië

Groepsreis

Begeleide rondreis Centraal-Azië

19 Dagen

Deze reis door 4 republieken van Centraal-Azië biedt een unieke combinatie van sublieme berglandschappen en onovertroffen architecturale parels. In Tadjikistan trekken we naar het ‘dak van de wereld’ en rijden we van west naar oost over de befaamde Pamir Highway. Een ruwe, maar onvergetelijke tocht brengt ons over hoge bergpassen en doorheen groene valleien. We zien authentieke dorpen en maken kennis met een gastvrije bevolking. Kirgizstan overdondert ons met een horizon van besneeuwde
bergreuzen en diepblauwe meren. Een blitzbezoek aan Kazakhstan brengt ons naar de indrukwekkende Charyn Canyon. In Uzbekistan wacht ons een heus cultuurbad met een weelde aan moskeeën en paleiscomplexen. Een schitterende reis die - gezien het rudimentaire comfort gedurende een aantal dagen - enkel aan te raden is aan geharde reizigers.

  • Overzicht
  • Programma
  • Data & prijzen
  • Praktisch
  • Op maat?
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier