Terug naar home

Op maat?

Onze suggestieprogramma’s geven een mooi beeld van het soort reizen dat wij aanbieden en de prijs-kwaliteitverhouding die u op deze reizen kunt verwachten. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan werken we met plezier een voorstel uit voor uw reis op maat. Dat nemen we heel serieus en hier kruipt al snel meerdere uren werk in. We proberen zoveel mogelijk nutteloos werk te vermijden. Al vele jaren vragen wij daarom een offertekost van € 20, een klein bedrag, dat sowieso terugbetaald wordt als de offerte leidt tot een vaste reservatie. Een drempel echter voor wie geen vastomlijnde reisplannen heeft of op zoek is naar een ander soort reis dan waarin wij gespecialiseerd zijn. Dit bespaart ons uren verloren werk en die uren stoppen wij graag in de voorbereiding van ùw reis.

De offertekost kan gestort worden op onze rekening: BE47 0631 9465 4480 met vermelding van ‘offertekost + uw naam’. Na ontvangst van uw betaling of een betalingsbewijsje kunnen we meteen aan de uitwerking van uw offerte beginnen.

Droom tijdig

Wij raden aan niet tot op het laatste ogenblik te wachten met het aanvragen van een offerte. We doen ons uiterste best om u binnen de 5 werkdagen een eerste voorstel te bezorgen. Als dat nadien nog wat dient bijgeschaafd te worden verloopt er al snel een week of twee voor u een definitief voorstel in handen heeft.

Ongeveer 11 maanden voor reisdatum kunnen de meeste vluchten gereserveerd worden. Op dat ogenblik zijn meestal nog in alle prijsklasses vliegtuigtickets beschikbaar en vermijdt u meer voor uw tickets te moeten betalen dan echt noodzakelijk is. Ook is de kans groot dat dan nog alle gewenste hotels kamers beschikbaar hebben. Laat uw plannen dus niet te lang in de koelkast liggen maar contacteer ons tijdig. 

Offerte aanvraag

Gelieve alle velden die gemarkeerd zijn met een * in te vullen