Sluit menu

Costa Rica

Overweldigend eco-paradijs

Costa Rica

Door voluit de kaart te trekken van het ecologisch toerisme slaagt dit kleine Midden-Amerikaanse land er nog steeds in z’n bezoekers een onaangetaste en bovendien overweldigende natuur aan te bieden.

Dampende vulkanen, turkooizen kratermeren en geisergebieden wisselen af met regenwoud, nevelwoud en mangrovegebied. Dit alles overgoten met een ongeëvenaarde variëteit aan fauna en flora. Een bestemming waar geen enkele natuurfanaat nee tegen kan zeggen!

Impressies

Andere landen binnen Latijns Amerika

Liever dromen op maat?

Onze suggestieroutes werden zorgvuldig uitgekiend en voeren u op een aangenaam tempo naar de mooiste plekjes van een land. Maar misschien zijn ze nog net niet wat voor u ideaal is. Heeft u specifieke hotelwensen,  meer  of minder tijd dan de reisduur die wij voorstellen? Doet u het liever  rustiger aan of eerder aan een strakker tempo? Had u graag nog enkele extra bezoeken ingelast of zitten er in onze suggestie een aantal plekken die u persoonlijk minder interesseren? Dan kunnen we een programma uitwerken dat perfect op uw maat gemaakt is. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag uw droomreis tot in de puntjes uit te werken.

Dromen op maat offerte
Wij helpen u graag uw
dromen waar te maken
Contacteer ons hier